مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

سلام بنده 7 ماه پیش ماشین 206 ام را به بنگاه دار فروختم چون بنگاه دار آشنا بود ماشین رو برای کارشناسی رنگ نبرد ماشین هم چون خودم از نمایندگی خریده بودم و تصادفی نداشتم میدونستم ماشین بدون رنگ میباشد.الان بعد از 7 ماه بنگاه دار ماشین رو میخواسته بفروشه تماس گرفته میگه ستون ماشین رنگ داره.از کجا میشه فهمید خود بنگاه دار با ماشین تصادف کرده یا ماشین از قبل رنگ داشته؟ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما بگو من سالم تحویل دادم بعد از 7 ماه که نمیشه حتما خودت تصادف کردی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما اعلام کنید که من ماشین را بدون رنگ به شما تسلیم کردم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید اعلام کنید که سالم تحویل داده اید که در صورت اختلاف موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و به نظر از طریق کارشناسی موضوع قابل اثبات است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با گذشت مدت نمی‌تواند کاری کند
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ایشان می تواند در صورتی که ادعای دارد شکایت و درخواست کارشناسی کرده و توسط کارشناس قابل بررسی و مشخص شدن است