مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خسارت

سلام. بنده 18 ماه پیش ماشینی رو فروختم که در اصل 8000 کارکرد داشته و خشک بوده. مالک فعلی بعد از گذشت این مدت اقدام به فروش کرده و اظهارنامه فرستاده که ماشین رنگ داشته و 22 میلیون خسارت میخوام. آیا میتونه چنین درخواستی بده؟ بعد از 18 ماه؟ البته در دفترخانه مبایعه نامه امضا کردم و اونجا گفتم که ماشین از لحاظ بدنه و موتوری سالم هست.

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که عیب مخفی بوده وشماهم به شرط سالم بودن فروخته باشید بله میتواند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اختلاف موضوع به کارشناسی ارجاع میشه در صورت تایید کارشناس خسارت باید طبق نظر کارشناس پرداخت شود