مشاوره حقوقی رایگان - ادعای رنگ و ایراد خودرو

سلام.من اول برج 2 یه خودرو آزرا آگهی کردم و یه آقای دلال (ر.) شبانه اومد و گفت با تیگو من معاوضه کن و منم در قبال دریافت مبلغ50تومن قبول کردم و گفت یه برگه دست نویس بنویسیم تا فردا و منم نوشتم و اصلش دست خودم نگه داشتم وحتی گفتم بهش ببر کارشناس ،گفت نمیخواد من کارم اینه و اون دلال فقط از روقولنامه دست نویس عکس گرفت و برادرم هم امضا کرد ومن نوشتم خودرو من دور رنگ است اما شاسی ها سالم ،گفت باشه فردابیا در نمایشگاه.رفتم اونجا و دلال گفت من به نمایشگاهی مقروضم و تیگو هم اسم نمایشگاهیه و من هنوز سند نزدم، توماشین آزرا خودت رو بزن اسم نمایشگاه دار که م. اسمش بود وتیگو هم که اسم نمایشگاهداره میزنه اسم تو و همین شد.
یعنی این وسط دلال ر. که شبونه اومد هیچی به اسمش نبود و هیچ کاری نکرد.
من ماشینی که خریدم سریع تعویض پلاک کردم وحتی فروختم اما ماشینی که فروختم الان بعد 8 ماه هنوز تعویض پلاک نکرده و اون دلال ر. بعد 2ماه از معامله(برج4) زنگ زد که ماشینت مشکل داره وضربه خورده و....منم گفتم برو شکایت کن اگر هم راست گفته باشی امکان داره خودت زده باشی و چرا روز اول نبردی کارشناس؟
درصورتی که همه اینکاره بودن و زرنگ و نمایشگاه دار. اصلا شغلتون خرید فروش چطور امکان داره من سرتو کلاه گذاشته باشم؟ اماشکایت نکرد و بالاخره بعد 6 ماه(برج8) چون من رفتم الزام به تعویض پلاک گرفتم اونم با استناد به کپی که اون شب نوشتیم و برگه ای که خودش برج4 برده بود کارشناسی رنگ بیرون(درصورتی که تو برگه کارشناسی نوشته اعتبار تا48ساعت) و50 تومن چک که تومحضرداده رفته حل اختلاف از من بابت کلاهبرداری شکایت کیفری کیفری واینکه ماشین شاسی خورده وطلب ضرر وزیان کرده.
شاید تو 8ماه خودش زده یا اصلا دروغ میگه و اینا خیلی زرنگن.چون من ماشین سالم دادم و دوتا برگه کارشناسی از قبل داشتم که دور رنگ نوشته اما شاسی سالم و آیا قاضی واقعا ترتیب اثر میده و اگه هم بده نباید خودش بفرسته کارشناس رسمی دادگستری و آیا کارشناس میتونه تاریخ رنگ و ضربه رو برا 8ماه دست ایشون یاقبلش رو تشخیص بده؟
حتی اصل قولنامه رو نداره و منم اصلش کم کردم وفقط یک کپی داره که اونم من بهش شک دارم و شاید چیزی کم و زیاد کرده و حتی سند و وکالت هم به اسمش نیست شکایت کرده.
خواستم ببینم میتونه کاری کنه؟
میدونم همون برج4 ماشین رو فروخته و فک کنم ماشین حدود4 بار خرید فروش شده درضمن چون هنوز تعویض پلاک نکرده من رفتم شکایت از نمایشگاهی که وکالت به اسمش زده بودم کردم برا الزام به فک پلاک.
چون دلال اون شب اصلا هیچ کاره بود و نمایشگاه هم گفت ایرادی نداره شکایت کن و توقیفش بگیر وگفت من6ماه پیش فروختم رفته و پولم گرفتم.
جالب اینه اون دلال ر. بابت شاسی و این حرفها از من شکایت داره درصورتی که هیچ مدرکی نداره و فقط کپی قولنامه دستی که دونفر نوشتیم داره وچکی که 50 تومن داده داره و اون نمایشگاه دار اصلا دنبال این کارها و حرفها نیست و وقتش هم نداره.
در ضمن شورای حل اختلاف رفتیم به دلال گفت اصل قولنامه بده که گفت ندارم و زیر کپی نوشت اصل قولنامه تحویل نداد و بعد اینکه من گفتم تو اصلا ثابت کن من به تو فروختم,اصلا تو طرف حساب من نیستی،چون واقعا فروختم نمایشگاهی وبعد بگو ماشین ایراد داره و صحت و ثقم قولنامه زیر سوال بردم وبه نتیجه نرسید و طبق خواسته دلال گفت پرونده میفرستم دادگاه که قاضی نظر بده.
حالا من باید چیکار کنم و آیا کاری از دستش برمیاد؟
ممنون میشم مشورت بدین.......
و آیا از رو کپی میتوان اصالت امضا و نوشته ها تشخیص داد؟
یعنی قاضی میفرسته خط شناسی یا نه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است