مشاوره حقوقی رایگان - معایب ماشین

سلام خسته نباشید..من یه ماشین اتومات فروختم ماشین رو بطور صحیح و سالم تحویل خریدار دارم فردا هم وکالت محضری بنام ایشون ثبت کردم حالا بعد از گذشت 24 ساعت اومده میگه گیربگس ماشین قفل کرده و خسارت از من میخواد آیا با وجود اینکه ماشین سالم بوده و سند هم بنام ایشون ثبت شده باز هم میتواند در این باره ادعای خسارت کند؟؟؟ علی الرغم اینکه از چند تا مکانیکم سوال کردم گفتن که فشار آوردن زیاد ایشون به گیربگس علت این کاره

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر نتواند وجود عیب را در زمان خرید ثابت کند خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت موضوع به کارشناسی ارجاع میشه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر کارشناس تایید نماید که مقصر شخص ایشان است و گیربکس به علت فشار بیش از حد قفل نموده است نه فسخ معامله ونه خسارت می‌تواند دریافت نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگرعیب مسبوق به سابقه اثبات نگردد نمی تواند مطالبه خسارت نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر خودرو دارای عیب اساسی باشد خریدار میتواند معامله را فسخ نماید و یا مطالبه خسارت نماید ولی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید ثابت کند که عیب مربوط به قبل از معامله بوده است