مشاوره حقوقی رایگان - ادعای عیب در خودرو

بنده برج 12 سال 1399 پژو 405به صورت وکالتی در دفترخانه فروختم و 20 روز زمان تعویض پلاک گذاشتم اما خریدار هر بار به نوعی نرفت تعویض پلاک و پیامک خلافی برای بنده میامد بعداز کلی تماس در نهایت رفتم درخواست توقیف پلاک دادم خریدار هم بعداز 7 ماه رفته شکایت کرده که ماشین ایشون کلی عیب داشته قطعات تعویض بوده و غیره اما بنده این عیوب را شفاهی اعلام کرده بودم و وکالتی ماشین فروختم ایا خریدار بعداز گذشت 7 ماه میتونه شکایت و ادعایی داشته باشه ؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با حصول شرایطی بله البته موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر عیبی باشد باید خریدار به محض اطلاع اعلام کندوشکایت ایشون بعد از توقیف ماشین بوده و نشانده این است که ااگر عیبی هم بوده از قبل مطلع بوده و لی نمیخواسته از حق فسخ خود استفاده کنه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در معامله خودرو اگر خودرو دارای عیب باشد و در زمان انعقاد عقد خریدار اطلاعی از عیوب خودرو نداشته باشد امکان فسخ معامله خودرو وجود دارد ولی با توجه به گذشت زمان ، اثبات آن سخت است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر عیب مسبوق به سابقه باشد و یا عیبی باشد که مخفی مانده امکان فسخ وجود دارد با جلب نظر کارشناس قابل تشخیص می باشد