مشاوره حقوقی رایگان - كسر از آمار

سلام بنده يك پرونده تغيير كاربري داشتم كه مختومه شده در روند كار پرونده دوتا بند اضافه شده يعني چي؟
7-در تاریخ 1400/12/28 وقت نظارت به لحاظ عدم حضور متهم/ محكوم عليه تجدید و برای تاریخ 1401/04/16 تعیین گردید
8-نسبت به شکایت سازمان جهاد كشاورزي استان تهران علیه ح.م مبنی بر تغيير غير مجاز كاربري اراضي زراعي و باغها طی شماره .......... مورخ 1400/12/28 كسر از آمار

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بنظر پرونده مختومه شده است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

کسر از امار معمولا به معنای مختومه شدن پرونده است بهتر است پیگیری حضوری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

احتمالا مختومه شده حضورا پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام متهم در جلسه دادرسی حاضر نشده است و قاضی وقت نظارت برای حضور متهم صادر کرده است و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده بعد از رسیدگی و صدور حکم در روند پرونده کسر از آمار درج می شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بنظر رسیدگی خاتمه یافته است

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام.این اوقات دفتری اند و نگرانی خاصی ندارد.اما پیگیر ابلاغیه های خود باشید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام از آمار کسر شدن به معنی مختومه شدن پرونده در آن شعبه