مشاوره حقوقی رایگان - قرار نهایی

باتوجه به اینکه شاکی علی رغم ابلاغ جهت ارائه دلایل در این مرجع حاضر نگردیده است و با عنایت به محتویات پرونده لذا به لحاظ عدم کفایت
ادله در احراز وقوع جرم مستندا به ماده 265 قانون آیين دادرسی کيفری مصوب 1392 قرار منع تعقيب نامبرده صادر و اعلام می گردد. قرار صادره بموجب بند الف و تبصره ماده 270 قانون آیين دادرسی کيفری مصوب 1392 برای اشخاص مقيم ایران ظرف ده روز و برای افراد مقيم خارج از کشور ظرف یک ماه از تاریخ ابلاغ به تقاضای شاکی قابل اعتراض در دادگاه کيفری دو هيرمند می باشد .
جهت ملاحظه قرار صادره به محضر دادستان ارسال، در صورت موافقت در اجرای ماده 267 قانون مذکور
دفتر محترم مقرر است پرونده فوراً به طرفين ابلاغ، سپس از آمار کسر و بایگانی گردد.
این یعنی چی میشه توضیح دهید

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

سلام...شکایت منع تعقیب خورده یعنی قبلول نشده البته 10 روز فرصت اعتراض وجود داره.

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام صدور قرار منع تعقیب به معنی متوقف شدن پروسه شکایت و مجرم شناخته نشدن مشتکی عنه هست.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

صادر شدن حکم منعتعقیب یعنی مراحل شکایت متوقف شده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود یعنی شخصی که ازش شکایت شده است جرمی مرتکب نشده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بعلت عدم وجود دلایل قانع کننده برائت که همان منع تعقیب است صادر شده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام یعنی به علت اینکه شاکی دلایل و مدارکی به دادسرا ارائه نداده است ، انتساب جرم به متهم احراز نشده است و شاکی 10 روز مهلت اعتراض به قرار صادره را دارد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام_قرار منع تعقیب در صورتی صادر می‌شود که شاکی دلیل و مدرکی را جهت انتساب جرم به متهم ارائه نداده است لذا شاکی به مهلت 10روز می‌تواند اعتراض خود را نسبت به قرار منع تعقیب مطرح کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
یعنی متهم تبرئه شده ولی شاکی حق اعتراض به رای دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به جهت نبودن دلایل کافی توجه اتهام به متهم احراز نشده است که البته قابل اعتراض می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
دلیلی بر ارتکاب جرم توسط مشتکی عنه یافت نشده
شاکی ظرف ده روز مهلت اعتراض دارد.