مشاوره حقوقی رایگان - کسر از امار یعنی چی

یه پرونده دارم که متهم وسایل منو تخریب کرده و تا ب،امروز زیرشو ت دادگاه زده
امروز قاضی برام زده : ب دستور قاضی پرونده مبنی بر کسر امار شود منظورش چی هست ؟؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

احتمالا دادسرا است نه دادگاه، ضمنا باید بری دادسرا و بپرسی چی شد پرونده من، احتمالا کیفرخواست صادر شده

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید حضورا علت این دستور را جویا شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده بعد از صدور حکم یا قرار مختومه می شود و از آمار کسر می شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ظاهراً تصمیم قضایی اتخاذ شده است موضوع را حضوری پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مثلا مثال جنابعالی تکراریست اما مجدد خدمت شما عرض کنم باید حضوری مراجعه نمایید و می‌تواند جهات مختلفی داشته باشد

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخیر
پرونده بعد از صدور حکم یا قرار مختومه شده و از آمار کسر می گردد. حضوری پیگیری نمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
احتمالا دادنامه ثادر کرده یا موقتا از آمار کسر شده است