مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کسی که مشارکت در کلاهبرداری نموده

بیمه دارای قسمت امور قراردادها وحقوقی میباشد که مسولیت بستن قرارداد اجاره وپرداخت ودیعه وپس کرفتن ان میباشد شریک بنده از بنده کلاهبرداری نمود ویک فقره چک دروجه بیمه بابت 50درصد ودیعه دریافت نمود و انرا به مسئول شعبه داد ورسید دریافت نمود اما این مسئله وظیفه دایره امور قردادها وحقوقی بیمه بود دادکاه به استناد دریافت چک ودادن رسید به زیان بنده رای صادر نمود درحال شکایت از شریک خود بودم که ایشان فوت نمود ایا میتوانم از مسول شعبه بابت شراکت در کلاهبرداری شکایت کنم و پرونده را دردادکاه کیفری به جریان بندازم

پاسخ ها :

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
چنانچه دلایل موجه دارید می توانید هم اعاده دادرسی کنید و هم از مسئول شعبه شکایت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی می توانید درخواست اعاده دادرسی بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اعاده دادرسی به طرفیت وراث نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز اعاده دادرسی ان هم با شرایطی امکان پذیر است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع شما باید دقیقاً مورد بررسی قرار گیرد تا از جنبه حقوق کیفری و مدنی اعلام گردد از پنل مشاوره تلفنی استفاده نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود تحت شرایطی می توانید درخواست اعاده دادرسی بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای کلاهبرداری مسئول شعبه باید سوء نیت و مانوهای متقلیانه وی را ثابت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بتوانید سونیت ورفتار های متقلبانه او را ثابت کنید بله