مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری املاک

بنده زمینی را خریداری کردم بنا به گفته مشاور املاکی که دوستم بود کد رهگیری هم گرفتم شماره ثبت و پلاک هم درج شده به. مراجعه به دادگاه برای الزام به تنظیم سند آقای قاضی گفتند این زمین اصلا وجود ندارد، میخواستم بپرسم آیا مشاور املاک هم متخلف می‌باشد آیا میتوانم به جرم مشارکت در کلاهبرداری از املاکی هم شکایت کنم جون نقش مهمی در انجام روند این معامله ایجاد کردندممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از املاک نیز شکایت کنید.
در خصوص تخلف املاک می توانید از طریق اتحادیه پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله ایشان علاوه بر تخلفات انتظامی مرتکب معاونت در جرم شده اند

فریبا زینائی

سرکار خانم فریبا زینائی :

بله بعنوان مشارکت در جرم کلاهبرداری

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یبه ایشان مجرم هستند و هم از طزیق اتحادیه و هم بابت مشارکت در جرم میتوانید شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر سوء نیت املاک نیز محرز باشد میتوان به عنوان تبانی یا مشارکت در کلاهبرداری شکایت کیفری علیه نیز نمود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید از طریق شکایت از املاک و اتحادیه اقدام نمایید راه قانونی دارد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

میتوانید از مشاوره املاکی در اتحادیه صنف مربوطه درخواست رسیدگی نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مشاور املاک در جریان فروش چنین ملکی باشد بله میتوانید علیه وی نیز شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اصولا خیر قابل اثبات نیست مگر سو نیت مشاور املاک احراز گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اتحادیه پیگیری نمایید