مشاوره حقوقی رایگان - اتهام مشارکت در کلاهبرداری

با سلام برادرم منزلی که اجاره کرده بود به دلیل اتمام مهلت اجاره به بنگاه های شهر سر می‌زد یک روزکه من برای دیدن مادر به خانه آنها رفتم برادرم گفت سوییچ ماشینت بده تا مادر رفته تا نانوایی بروم و بیارمش خلاصه ده دیه بعد ازز رفتنش به من زنگ زد گفت صاحبخانه مستاجر جدید فرستاده در باز بکن تا ببیند من در باز کردم یک آقا و خانم آمدن دیدن و گفت چند رهن شماست طبق سفارش برادرم گفتم 50میلیون و نگاه کردن رفتن بعد از حدود سه ماه حالا که معلوم شده برادرم خونه که اجاره کرده بود به همین شخص که امد و من در را برایش باز کردم به مبلغ 50ملیون رهن داده و بنده خدا شکایت کلاهبرداری از برادرم کرده و برای من احضاریه اومده به عنوان مشارکت در کلاهبرداری !!!!حالا سوال من این هست که آیا با توجه به عدم اطلاع من و دوم اینکه هیچ نفعی به من نرسیده قاضی به اتهام مشارکت در کلاهبرداری به من حکم کیفری میده و تورا خدا راهنمایی کنید چکار بکنم تا نجات پیدا بکنم
با تشکر از شما عزیزان

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما نیاز به گفت و گو و توضیحات دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدارک موثر شما جهت ارائه راهکار مناسب نیازمند بررسی می‌باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مدارک موثر شما جهت ارائه راهکار مناسب نیازمند بررسی می‌باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما اظهار بی اطلاعی کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید تبرئه می شوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
عدم اطلاع خود را اثبات نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نه عمل برادر شما کلاهبرداری است و نه شما شریک در کلاهبرداری
کلاهبرداری شرایط خاصی دارد که در مورد شما محقق نشده است جهت مشاوره تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر شما اظهار بی اطلاعی کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید تبرئه می شوید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اظهار بی اطلاعی کنید و به دفاع خود بپردازید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی اسناد و مدارک و اخذ توضیحات دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به اظهارات برادر شما دارد که حرف شما را تایید یا رد کند