مشاوره حقوقی رایگان - تهمت افترا

با سلام یک نفر از من و دوستم که الان معلوم نیست کجا هست شکایت کرده که ازم کلاهبراری کردن و میگه فیش واریزی دارم پول رو به حساب دوستت واریز کردم و تو هم شریکش بودی ولی من اصلا خبر ندارم که چرا این پول رو ازش گرفته یا نگرفته و میگه چون تو باهاش تو یه خونه زندگی میکردی باهاش شریک هستی الان من باید چیکار کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام صرف اینکه با یکدیگر یکجا زندگی می‌کردید دلیل بر اینکه شما جرم انجام داده‌اید نیستشما می‌بایست زمانی که رای قطعی شد درخواست اعاده حیثیت نمایید