مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

برادرم با سواستفاده از بی سوادی پدرم ایشان را به محضر برده و چندساعت اب و زمین کشاورزی به نام خودش زده و دوشاهد از روستای دیگر هم اورده و امضا زدند.ایا امکان ابطال این قرارداد هست.البته پدر سالم و سلامت در قید حیات هست ؟

پاسخ ها :

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

بایدمدارک برسی بشه
تماس بگیریدراهنمایی کنم

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توحه به توضیحات مذکور بنظر سخت ودشوار است سو استفاده از ضعف نفس را استنباط کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدرتان را فریب داده و راضی نمی باشد می تواند دادخواست ابطال معامله صوری بدهد.
اگر برادرتان ثابت کند هبه بوده نمی توانید کاری انجام دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر امکان اقامه دعوا وجود ندارد مگر حجر ایشان را اثبات نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید