مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ابطال سند

با سلام . پدر بزرگم سه دختر و یک پسر دارد در قید حیات مقداری زمین کشاورزی داشته ولی تک پسرش با حقه و کلک از سادگی و بی سوادی پدر بزرگم سواستفاده میکند و بدون با خبر کردن سه خواهرهایش پدربزرگم رابه دفتر خانه میبرد و زمین را به نام خود انتقال میدهد . بعد از فوت پدر بزرگم سه خواهر متوجه میشوند که برادرشان این اقدام را انجام داده است حالا بعد گذشت چند سال خواهر ها می‌توانند به دلیل سادگی و کهولت سن پدرشان که 73 سال داشته و بی سواد بوده درخواست ابطال سند کنند و آیا راه دیگری وجود دارد که به حقشان برسند؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر امکان ابطال سند وجود نخواهد داشت مگر ..
ولی اگر در زمان تنظیم سند ، پدربزرگ محجور باشد و حجر ایشان اثبات بشود سند قابل ابطال خواهد بود
و شما باید دادخواست اثبات حجر اقامه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اثبات نمایند که از ضعف نفس پیری و کهولت پدر سوء استفاده شده است بله