مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر در تنظیم سند

با عرض سلام
بنده آپارتمانی رو در تاریخ 99/2 خریداری کردم. در زمان مقرر عدم حضور را گرفتم. بعد از یک سال از تاریخ حضور در دفترخانه سند حاضر شده.
سوال بنده این است که با توجه به زمان عقد قرارداد که در زمان بیماری کرونا بوده آیا دادگاه رای منفی در مورد خسارت تاخیر روزانه عدم حضور می دهد یا نه ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در دادخواست خود مطالبه کنید بله قابل دریافت است

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. کرونا ربطی به این موضوع ندارد. حتما خسارت قابل دریافت است. کرونا بعنوان فورس ماژور ربطی به این موصوع ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر شما میتوانید دادخواست
مطالبه خسارت وجه التزام روزانه را
مطرح نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سازند بتواند ثابت کند که به خاطر کرونا و نبود مصالح نتوانسته به تعهدات خود عمل کند ممکن است که مطالبه خسارت تاخیر را نپذیرد.

پرسشگر :

با سلام
با توجه به پاسخ جناب کلانتری من از سازنده خرید نکردم و از صاحب زمین و در زمان وجود کرونا و مطلع بودن شرایط این بیماری

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اگر وجه التزام مشخص کردید میتوانید بر اساس قرارداد مطالبه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر گواهی عدم حضور گرفته اید از این تاریخ خسارت قابل مطالبه است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما میتوانید دادخواست مطالبه خسارت وجه التزام روزانه را کطالبه نماید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ارتباطی به کرونا ندارد اما ساير موضوعات باید بررسی شود. به صورت کلی نمی‌توان پاسخ داد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به نظر مانعی برای اخذ خسارت وجود ندارد شما گواهی عدم حضور در تاریخ مقرر دریافت داشته ایید و کرونا دراین خصوص تلقی نخواهد شد دفترخانه‌ها در آن مقطع حضور فعال داشتند