مشاوره حقوقی رایگان - دیرکرد سند

با سلام ممنون از وقتی که میزارید بنده یه واحد آپارتمان خریدم داخل قولنامه قید شده در یکم بهمن ماه سال 1400سند بخوره و جریمه هر روز دیرکرد مبلغ 100هزار تومان میباشد و تا الان که سند آماده شده بنده هیچ شکایتی جایی مطرح نکردم آیا الان میتوانم با توجه به اینکه الان سند آماده است نسبت به این شش ماه تاخیر اقدامی کنم یا نه ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر یکم بهمن رفتید دفترخانه و گواهی عدم حضور گرفتید بلی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله میتوانید مطالبه وجه التزام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام میبایست در تاریخ مقرر در دفترخانه حضور پیدا می‌کردید و گواهی عدم حضور دریافت می گردید اما اگر مدارکی دال بر مطالبه سند به طرفیت طرف مقابل داشته اید باز می توان موضوع را طرح نمود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله مشروط بر اینکه گواهی عدم حضور داشته باشید و یا بتوانید ثابت کنید شما آمادگی برای تنظیم سند داشتید و از فروشنده اقدام لازم را خواستید ولی ایشان همکار چی نکرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورتیکه گواهی عدم حضور گرفته اید و یا به طرق دیگری الزام به تنظیم را خواسته اید قابل مطالبه می باشد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بر وجه التزام و یا خسارت قابل مطالبه است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه خیر
البته بستگی به مفاد قرارداد دارد لیکن باید اظهارنامه ارسال می‌کردید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، می بایست در دفترخانه اسناد رسمی حاضر می شدید و ضمن اخذ گواهی عدم حضور را دریافت می نمودید و در صورت داشتن دلایلی مبنی بر ارایه سند مجدد پیگیری نمایید.

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.اگر از تاریخ عدم انجام تعهد شما در محضر اسناد رسمی حاضر شدید و گواهی اعلام حضور خود را گرفته باشید در اینصورت میتوانید شکایت کنید.