مشاوره حقوقی رایگان - دیرکرد سند

با سلام ممنون از وقتی که میزارید بنده یه واحد آپارتمان خریدم که در قولنامه قید شده در تاریخ اول بهمن ماه 1400سند بخوره و بابت هر روز دیرکرد مبلغ 100هزار تومان دیرکرد در نظر گرفته شده الان بعد از گذشت 6ماه سند آماده شده و بنده تا الان هیچ جای شکایتی بابت دیرکرد سند نکردم آیا الان میتوانم نسبت به دیرکرد این شش ماهه اقدام کنم یا خیر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در قولنامه‌وجه التزام تعیبن شده باشد . و الزام به انجام تعهد نشده میتوانید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سال شما تکراری و پاسخ داده شد اما مجددا عرض می کنم باید در تاریخ مقرر در دفترخانه حضور پیدا می‌کردید و نامه عدم نیاز دریافت می‌کرد اما اگر مدارکی جز این مورد دارید که از طرف مقابل خواستید سند به نام شما منتقل کند می توان باز طرح دعوا نمود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال شما تکراری است و پاسخ داده شده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر گواهی عدم حضور گرفته آید می توانید خسارت دیر کرد خود را مطالبه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد
لکن بنظر خیر
زیرا باید اظهارنامه ارسال می‌کردید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر گواهی عدم حضور فروشنده را گرفته اید می توانید اقدام کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛ با اخذ گواهی عدم پرداخت خسارت را پیگیری نمایید

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
بله.
در ابتدا یک اظهارنامه خطاب به طرف دیگر معامله بدهید و با استناد به بند قرارداد خود مطالبه وجه التزام نمایید و فرصت 3 روزه به ایشان بدهید.
سپس اگر ایشان پرداخت ننمودند، دادخواست "مطالبه وجه التزام تا روز اجرای حکم" را بدهید و قرارداد و اظهارنامه خود را نیز ضمیمه دادخواست نمایید. به دلیل آنکه مبلغ شما کمتر از 20 میلیون است، دعوای شما به شورای حل اختلاف ارجاع می شود.

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

درود. بله می توانید. البته سایر شرایط قرارداد نیز باید در نظر گرفته شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شما گواهی عدم حضور در دفترخانه در تاریخ مقرر دریافت نموده اید امکان اخذ خسارت عدم انجام تعهد در تاریخ مقرر را خواهید داشت مگر آن که با توافق تبدیل تعهد صورت پذیرفته باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر گواهی عدم حضور گرفته آید می توانید خسارت دیر کرد خود را مطالبه کنید.