مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

ایا اگر در مبایعه نامه زمان تحویل سند و دفترخانه قید نشود میتوان به فروشنده یا مشاور املاک شکایت کرد و میتوان خسارت الزام به تنظیم سند را دریافت کرد

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه فروشنده و شخصی که صاحب سند هست هست و همچنین تمام قولنامه های دست های قبل مطرح نمایید و دادگاه خسارات دادرسی و هزینه های انتقال سند را از آنها دریافت می کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر مشاور املاک مسئولیتی ندارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

میتوان دادخواست الزام به سند زد ولی خسارت خیر

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا برای فروشنده اظهارنامه ارسال نمایید و سپس دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و مطالبه خسارت طبق نظر کارشناس را اقامه نمایید ولی چون در قرارداد مبلغ خسارت روزانه ذکر نشده است شما باید ورود خسارت را اثبات نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص شما ابتدا باید برای فروشنده یک اظهار نامه ارسال نمایید و بعد از آن دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید و خسارات قانونی را نیز طبق نظر کارشناس دریافت کنید