مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند

با سلام. یک واحد یک خوابه از شخصی خریداری کردم که متاسفانه بدلیل ناشیگری جریمه تاخیر سند را نگذاشتم. یعنی ایشان با بنگاه رفیق بودند و من هم ناآگاه. واحد خریداری شده از ایشان چند دست معامله شده تا بمن رسیده. الان سازنده ساختمان بدلیل بدهی و کلاهبرداری متواری است. مدتی پیش یک نفر مدعی شده است که این واحد را از سازنده خریداری کرده. من الان در پیچ و خم دادگاه و مصیبتهای این موارد هستم تا بتوانم بعنوان شخص ثالث حقانیت خود را ثابت کنم و در واحدی را که بهمین خاطر با کمک کلانتری محل قفل زده اند باز کنم . از کسی که خریداری کرده ام کوچکترین همکاری ندیدم. چون اول که جریمه تاخیر سند نزدم. ثانیا ایشان بساز بفروش هست. به ایشان گفتم اگر دادگاه از من وثیقه بخوات تا زمانی که حقانیت من ثابت بشه ی وثیقه جور کنه چون خودم اصلا وثیقه ندارم. اما ایشان حتی جواب من رو هم نمیده. آیا میتونم الان از این آقا بخاطر تاخیر سند شکایت کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر زیرا در قرارداد و توافق بین شما به هر دلیلی نیامده . اما شما فقط میتوانید همان موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود بنابراین بنظر امکان پذیر است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اینجوری نمیشه پاسخ دل درست داد ، چون شما اول باید کلی توضیح دهید تا وکیل بتواند راه کار قانونی ارائه دهد بهتر است از طریق مشاوره تلفنی دادراه تماس بگیرید با من

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به مفاد قرارداد دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام.گرچه وجه التزام و خسارت مقطوعی در قرارداد پیش بینی نشده است اما این امر مانع مطالبه خسارات وارده با تکیه بر قواعد عمومی مسوولیت مدنی و موادی چون ماده 221 قانون مدنی و... نمی باشد