مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس در ازدواج

پسری با دختری عقد می کند که ادعا می کنند بسیار مومن و پاکدامن است. بعد از عقد، متوجه ارتباط نامشروع با یک پسر می شوند که شکایت در دادگاه منجر به صدور حکم علیه زوجه می شود. چگونه میتوان از فسخ نکاح و قانون تدلیس استفاده کرد؟ بصورت عرفی، پسر خواهان ازدواج با دختری بوده که روابط نامشروع با پسرها نداشته، اما الان معلوم شده که داشته...چه سند و مدرکی برای اثبات لازم است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ثابت شود دختر در زمان عقد دوشیزه نبوده زوج می تواند دا‌دخواست فسخ نکاح بدهد.
ولی این موردی که شما اعلام کردید به نظر از موارد فسخ نکاح نیست.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اصولاً دادگاه ها به صرف رابطه نامشروع حکم به فسخ نمیدهند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تدلیس در نکاح نیست وفق آن‌چه در سوال آمده است مگر این که دوشیزه نبوده
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر حکم داریدمیتوانید بابت تدلیس شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با همین حکم‌کیفری و مدارکی در این رابطه و شهادت شهود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

توافقی نسبت به جدایی اقدام نمایید.مورد ذکر شده از موارد فسخ نمی باشد

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

هیچ حق فسخ یا تدلیسی قابل تحقق میست چنانچه مرد مایل به ادامه زندگی نیست میتواند طلاق بدهد چرا که حق طلاق برای مرد است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان فسخ نکاح و تدلیس ، به علت تدلیس زوجه ، توسط زوج وجود نخواهد داشت
ولی زوج میتواند برای طلاق اقدام نماید و به حکم رابطه نامشروع زوجه استناد نماید