مشاوره حقوقی رایگان - فریب در ازدواج

با سلام. من 4 ماهه با خانمی ازدواج کردم که خونه و ترک کرده و از من شکایت کرده با عنوان ضرب و شتم و مهریه شو اجرا گذاشته و میخواد تا جای امکان تلکه کنه. منم ازش شکایت کردم به عنوان پنهان کردن سابقه ازدواج و پنهان کردن سنش که 6 سال از من بزرگتره. من چه مدارکی برای اثبات شکایتم باید تهیه کنم؟ در شناسنامه ش سابقه ازدواجش و سنش هست ولی من مشاهده نکردم و در سند ازدواج هم قید شده ولی دست خودمه سند ایا محضر میتونه ثابت کنه که جایی سابقه ازدواجشو ثبت کرده؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

کار شما دشوار است .ادله اثبات ادعا 1شهادت شهود 2اقرارطرف3اسناد 4امارات مثل فیلم وعکس و...5علم قاضی

پرسشگر :

فقط این خانم برگه ای اورده که روز عقد محرمیت اخوند تو خونه جلوی اسمش نوشته بانو و مهر و امضای عاقد و امصای خودم و پدرم و برادرم هست. ولی من شاهد دارم که شناسنامه هامون نبود و عاقد ندید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام دادگاه می تواند ازدواج سابق وی را از ثبت احوال استعلام نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله و ادعای شما محکوم به رد است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با وصف توضیحات بعید است به نتیجه برسد

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

اگر همسر شما در سابق ازدواج کرده باشد ، در ثبت احوال ثبت شده است. دادگاه استعلام می گیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایلی برای فریب زوجه داشته باشید میتوانید شکایت کنید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام و احترام
به احتمال زیاد شکایت شما رد خواهد شد لذا به نظر بنده از این کار خودداری نمایید.

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
دراین مورداصل بر آگاهی شما می باشد، مشاهده نکردن دلیل بر ناآگاهی شما نیست.

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

می توانید تقاضای استعلام از اداره ثبت احوال را بدهید

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما مطالبه مهریه حق زوجه است شما می توانید زوجه را الزام به تمکین کنید اطلاعات شناسنامه ای زوجه دال بر اطلاع شما از سوابق اوست ..

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه در سند ازدواج و شناسنامه شما قید شده ادعای شما مبنی بر فریب در ازدواج نتیجه ای نخواهد داشت و به راحتی موضوع قابل اثبات است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما ، هیچ
تدلیسی توسط زوجه انجام نشده است
و ازدواج اول زوجه و سن زوجه در شناسنامه و عقد نامه ذکر شده است و شما هم عقد نامه را امضا کرده اید پس اطلاع داشته اید
و دعوای شما رد خواهد شد مگر

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام با توجه به اینکه در شناسنامه قید شده نمی تونید شکایت فریب مطرح کنید

فاطمه خان احمدی

سرکار خانم فاطمه خان احمدی :

اگر در شناسنامه سابقه ازدواج و سنش هست .امکان طرح این ادعا کم هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام البیان علی المدعی شخص مدعی می بایست صدای خود را اثبات نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفترخانه مربوطه قابل پیگیری است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است ادعای شما رد می‌شود

سمیه حسنی

سرکار خانم سمیه حسنی :

سلام با توجه به درج سابقه ازدواج و سن در شناسنامه و سند ازدواج دعوی شما به نتیجه نمیرسه

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

مهریه را زن بعداز ازدواج میتواند مطالبه کند،ضمنا شما میگویید ازدواج قبلی را پنهان کرده چطوری میگید در سند قید شده

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید از دفترخانه ازدواج خود استعلام بگیرید اگر بدانید که کجا بوده مشخص میشود در صورت برای اثبات ادعایی که دارید باید دلیل جمع اوری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در شناسنامه وی ازدواج سابق درج شده دفاع شما بینتیجه خواهد بود چرا که اصل بر اطلاع شما بوده وشناسنامه در دسترس شما بوده وعلم واطلاع از ان داشته ایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی به علت اینکه در شناسنامه و سند ازدواج موارد مذبور قید شده است اثبات وقوع تدلیس در نکاح برای شما کمی دشوار است ولی می توانید از مقام قضایی درخواست استعلام سوابق ازدواج ایشان را بنمایید تا موضوع روشن شود

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام اولامهریه راباید پرداخت کنید
ادعای شما باید به اثبات برسد اصل برآگاهی شمامیباشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
در خصوص سن و ازدواج قبلی اگر در سند ازدواج یا شناسنامه ایشان قید شده و یا قبلا اطلاع داشته بودید نمیتوانید اقدام کنید در غیر اینصورت با شهادت شاهد و در دست داشتن هرگونه مدرکی تحت عنوان اینکه فریب داده شده اید می توانید اقدام به شکایت تدلیس در نکاح نمایید و بعد از اثبات دادخواست فسخ نکاح تنظیم کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صرف ادعا کافی نیست باید دلیل محکمه پسند ارایه کنند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مهریه جزو حقوق زن محسوب خواهد شد و قابل مطالبه خواهد بود اما در خصوص اینکه شما فریب خورده اید و آگاه نبودید با توجه به اینکه دفتر رسمی ازدواج عقد شما انجام شده است مشکل به نظر میرسد که اثبات کنید فریب خورده اید اما شکایت ضرب و شتم را میتوانید اعاده حیثیت کنید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در صورتی که در سند دوشیزه نوشته بله

آرزومیری

سرکار خانم آرزومیری :

سلام ازدواج سابق را میتوان استعلام گرفت

سیده سونیا هاشمی شیادهی

سیده سونیا هاشمی شیادهی :

سلام وقت بخیر
شما در وهله اول اظهارنامه جهت بازگشت به منزل الزام به تمکین خاص و عام به ایشان بدهید و نیز دادخواست تمکین بدهید که در بحث حقوقی و کیفری نفقه دچار مشکل نشوید و ضمن اینکه شکایت شما به سختی نتیجه خواهد داد زیرا در زمان عقد شناسنامه و سند نکاحیه را به رویت شما میرسانند مگر اینکه شما با بردن شاهد و نیز بگویید همسر و خانواده اش از نشان دادن و دادن سند نکاحیه به شما تا کنون اجتناب کردند و البته در مشخصات همسر در شناسنامه شما نیز مشخصات ایشان قید شده و باز هم با مشکل موجه خواهید شد و اثبات این ادعای شما در واقع یک در هزار بوده و اگر نتیجه ای برایتان حاصل نشود امکان اینکه همسرتان بر علیه شما اعاده حیثیت کرده وجود دارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا - در معرفی نامه به آزمایشگاه مشخصات طرفین قید می‌شود.
ثانیا - در سند ازدواج مشخصات طرفین و سابقه ازدواج قبلی ذکر می‌شود.
ثالثا - 4 ماه از این موضوع گذشته و اگر شما نمی‌دانستید می بایست زودتر شکایت می کردید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
شما می توانید با معرفی شهود و همینطور در دست داشتن مدارک مثبت ادعای خودتان شکایت تدلیس در نکاح علیه ایشان طرح نمایید

حسن شریفی فرد

جناب آقای حسن شریفی فرد :

سلام شما بهتره دادخواست فسخ نکاح بدلیل تدریس در نکاح بدید که سابقه ی ازدواجش رو پنهان کرده بهترین راه اینه از بگید که الان متوجه شدید چون برای فسخ از تاریخی که متوجه میشوید باید سریع اقدام کنید چون فوریت داره

یک وکیل :

با سلام در چنین مواردی اطلاع و اگاهی شما از این موضوع مفروض است و
به نظر میرسد اثبات چنین ادعایی دشوار باشد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به نظر ادعای شما واهی است اینکه شما بی دقتی کرده اید دلیل بر تدلیس زوجه نمی باشد

ساراد الوند

سرکار خانم ساراد الوند :

سلام شما تحت عنوان تخلف از شرط صفت میتونید شکایت کنیدوطبق ماده 1128 ق ندنی تقاضای صدور حکم فسخ نکاح رو مطرح بکنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک شما جهت برسی موضوع نیازمند توضیحات تکمیلی جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی است

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام ، قصور شما در دقت به اسناد هویتی موجب مسئولیت برای زوجه نخواهد بود .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نفقه به شرط تمکین و مهریه حق مسلم زن است ولی درباره ضرب و شتم اصل بر برائت است و باید زن ثابت کند. شما میتوانید دادخواست تمکین تقدیم کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بی دقتی و عدم تحقیق لازم از ناحیه شما دلیل بر تدلیس زوجه نیست

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام می توانیر درخواست استعلام از ثبت احوال نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

باید بتوانید اثبات کنید که ازدواج و سن واقعی را از شما پنهان کرده

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما تکراری است