مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس در ازدواج

با سلام وقت بخیر من 2 ماه عقد کردم همسرم در عقد نامه ذکر کرده کشاورزه ولی بعدش متوجه شدم در عوارضی به مدت 1 سال کار میکند و به ما چیزی نگفته است امکان فسخ هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
با این شرایط امکان فسخ نکاح وجود ندارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شرایطی که در متن سوال به آن اشاره شده است امکان فسخ نکاح وجود ندارد مگر آنکه شغل طرف مقابل شما علت ازدواج با ایشان باشد که در اینصورت می‌توان از تدلیس برای فسخ و انحلال نکاح بهره‌مند شد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌توانید تحت عنوان تدریس در نکاح به صورت کیفری و حقوقی شکایت کنید که نتیجه کیفری مجازات است و نتیجه حقوقی فسخ نکاح است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا خیر مگر آنکه علت اصلی برمبنای شغل زوج صورت گرفته باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر مگر متباینا عقد نکاح بر آن واقع شده باشد که
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد...

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با توجه به مدارک و مستندات طرفین و مفاد سند رسمی ازدواج، قاضی رسیدگی کننده تصمیم مقتضی را اتخاذ خواهد نمود . تشخیص ایشان و دیگر قضات عالی در مراحل دادرسی ملاک عمل است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر شرط بوده که کشاورز باشند حق فسخ وجود دارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اگر ازدواج مبتني بر اين شغل بوده
بله

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اعمال فسخ بعد از اطلاع فوری است.زودتر اقدام کنید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر شرط شده باشد که ایشان حتما باید کشاورز باشد و عقد ازدواج بر مبنای آن واقع شده باشد، تحت عنوان حقوقی و کیفری می توانید بحث تدلیس در ازدواج را مطرح کنید که در صورت اثبات از لحاظ حقوقی امکان فسخ عقد دارید و از لحاظ کیفری مجازات دارد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با فسخه نکاح مهریه شما نیز منتفی خواهد شد