مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس در ازدواج

سلام. دو ماه پیش از شوهرم بخاطر فریب در ازدواج (مدرک تحصیلی و پرونده های متعدد و چندماه بازداشت) شکایت کردم ولی همسرم به کلانتری مراجعه نکرده وهنوز پرونده ی من در دادسرا ثبت نشده حالا همسرم بعد که از شکایت من مطلع شد با همین عنوان فریب در ازدواج بخاطر پنهان کردن سابقه ازدواج شکایت کرده و دو روز بعد مراجعه من به کلانتری الان در دادسرا پرونده ش ثبت شده. من چطور میتونم اثبات کنم اول من شکایت کردم؟ و این تاخیر روی شکایت من اثر بدی نمیذاره؟؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر تاثیری ندارد
هر دو پرونده روال خودش را طی میکند

پرسشگر :

اخه دقیقا روزی که من برگه ابلاغیه و بردم خونه ش فرداش با همین عنوان از من شکایت کرده .ایشون 4 ماه بعد عقدمون ادعا کرده من سابقه ازدواجم ازش پنهون کردم در حالی که ما از شب اول رابطه داشتیم چرا اون موقع ادعایی نداشته

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام شکواییه تاریخ دارد و دلایل طرفین است که تاثیر دارد نه تاریخ اقدام

آنیا علویان امیری

سرکار خانم آنیا علویان امیری:

با سلام و احترام. قطعا شکایت شما یا مکتوب بوده که بدون شک تاریخ به روز خورده و یا شفاهی بوده که همان تاریخ در کلانتری یا دادسرا صورتجلسه و ارجاع به دفتر خدمات الکترونیک جهت ارایه مکتوب شکایت شدید که در هر دو حالت تاریخ اقدام شما ثبت شده و مشخص هست. در مورد سوال دوم شما خیر تقدم و تأخر این دو شکایت تأثیری روی یکدیگر ندارند.

آرزومیری

سرکار خانم آرزومیری :

سلام تقدم و تاخر شکایت مهم نیست و فریب در ازدواج باید به اثبات برسد

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

تازیخ شکایت معلوم هست تو شکواییه
وازطرفی اول یا دوم شکایت کردن مهم نیست

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام وقت بخیر
مقدم بودن شکایت شما و یا همسرتان با توجه به موضوع شکایت ها تفاوتی در اثبات عنوان جرم ندارد، و ضمنا عناوینی که شما برشمرده اید مشمول عنوان فریب در ازدواج نمی شود ولی کتمان کردن ازدواج سابق، قرینه محسوب می شود

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

تقدم یا تاخر شکایت تاثیری در روند رسیدگی به پرونده ها ندارد. به اتهام هر کدام جداگانه رسیدگی می شود

یک وکیل :

تقدم و تاخر شکایت اهمیتی ندارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هر کدام از شما باید ادعای خود را ثابت نمایید پرونده ها بر یکدیگر تاثیر ندارند .

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

با اخذ گواهی از کلانتری این قضیه تقدم شکایت شما قابل اثبات است
تاثیری روی شکایت شما نداره امری هست که در دادگاه باید اثبات بشه

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام و احترام
اینکه چی کسی اول شکایت کند و چه کسی دوم، مبنایی جهت رسیدگی نیست بلکه مقام قضایی بر مبنای ادله موجود در پرونده به شکواییه ها رسیدگی می کند.

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

سلام تاریخ شکایت‌ها مشخص است و در شکایت همسرتان به کلاسه پرونده خود اشاره نمایید

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، تقدم شما در ثبت شکایت تاثیری در موضوع ندارد هر دو شکوائیه مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت حتما از طریق وکلای دادگستری از حقوق خود دفاع کنید. موفق باشید ..

فاطمه  اميري

فاطمه اميري :

با سلام تاخیر ثبت شکایت شما تاثیری در روند پرونده ندارد .

مصطفی نجمی نژاد

جناب آقای مصطفی نجمی نژاد :

با سلام.اینکه چه کسی اول شکایت نموده اهمیتی ندارد.اصل توان اثبات ادعای خود میباشد.به منظور یادآوری عرض میکنم که مبنای هر دادخواست تاریخ تقدیم آن است.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اصلا مهم نیست چه کسی اول شکایت کرده و هر شکایت قابل رسیدگی است و مدعی باید ثابت کند ادعایش را

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اینکه چه شخصی ابتدا شکایت کرده تاثیری نخواهد داشت

و به هر دو شکایت رسیدگی خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام تاریخ ثبت شکایت شما مشخص است و ارتباطی به یکدیگر ندارد هر کسی می بایست ادعای خود را اثبات کند توانید وکیل اختیار کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت شما از ایشان و شکایت ایشان از به ربطی ندارند و جداگانه رسیدگی می شوند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام البیان علی المدعی شخص مدعی می بایست صدای خود را اثبات نماید

علی انصاری

جناب آقای علی انصاری :

تاریخ ثبت شکایت شما در دو ماه گذشته اثبات کننده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب تاریخ شکایت شما خوب مشخص است که شکایت شما مقدم بوده هر کدام از زن به صورت جداگانه بررسی میشود دلایل تان چیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر شکایت کردید که از تاریخ ثبت مشخص میشود.تاثیری در دعوای شما ندارد.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام پیگیر پرونده اولیه خود باشید تا ثبت شده و پیش برود

سمیه حسنی

سرکار خانم سمیه حسنی :

سلام ٫ تاریخ ثبت شکایت شما از طریق دفتر خدمات قضایی مشخص است و از این جهت مشکلی پیش نمیاد

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
هردو شکواییه مسیر خودش رامیرود.

محسن  مرادي

جناب آقای محسن مرادي :

سلام در این خصوص مهم این است که با توجه به دلایل موارد مورد ادعا ثابت شود لیکن تقدم و تاخر در شکایت تاثیری ندارد

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

باید به همان دادسرا مراجعه و موضوع را برای تعلل کلانتری اعلام و از کلانتری هم علت را جویا شوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نگران نباشید تاریخ شکایات تاثیری در روند رسیدگی ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به پرونده خود در کلانتری اشاره نمایید مشکلی پیش نخواهد امد

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام تاریخ درشکایت مهم نیست باادله اثباتی ادعای طرفین قابل اثبات خواهدبود

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

تاریخ شکایت مشخص است خیر تاثیری ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اثر بدی نمی‌گذارد و به هر کدام رسیدگی میشود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ربطی به اول و دوم ندارد به شکایت شما جدا و به شکایت او هم جدا رسیدگی می شود اما اگر قصد دارید توامان رسیدگی شود درخواست رسیدگی توامان بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر تاثیر نمی‌گذارد به هر پرونده جدا رسیدگی میشود و صرف ادعا کافی نیست باید دلیل محکمه پسند ارایه کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تاخر یا تقدم در شکایت تاثیری در احقاق حق شما نخواهد داشت.

مهدي  داودي

مهدي داودي :

تقدم و تاخر شکایت تاثیری در اثبات جرم ندارد، لازم است شما شکایت خود را از طریق کلانتری پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به هردو شکایت جداگانه رسیدگی میشود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام سوال تکراری است

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

تاثیری ندارد.در شکوائیه تاریخ آن ثبت شده ومشخص است

سیده سونیا هاشمی شیادهی

سیده سونیا هاشمی شیادهی :

سلام دوست عزیز
اول اینکه چه مدت ازدواج کردید مهم میباشد و اینکه در دوران عقد هستید یا با هم زیر یک سقف زندگی مشترک دارید ما فرض را بر این می‌گذاریم به تازگی ازدواج کردید و مدتی پس از ازدواج متوجه تدلیس و فریب از ناحیه زوج شده اید ، این موضوع را بدانید که اگر از شما پرسیدند که چه زمانی متوجه فریب زوج شده اید باید در دادگاه و دادسرا این را متذکر شوید به محض اینکه متوجه شدید علیه همسرتان تدلیس و فریب در نکاح اقدام قانونی نمودید زیرا در مسائل و موارد حقوقی تدریس جز خسارات فوری هست و به محض اطلاع باید اقدام کرد و اینکه ایشان علیه شما اقدام نموده بحثی و پرونده ای مجزا میباشد و شما میبایست دفاع نمایید و می‌توانید در دفاع بیان کنید ایشان از ازدواج سابق شما کاملا اطلاع داشته و با علم به این موضوع اقدام به ازدواج با شما نموده و چون شما علیه ایشان اقدام کرده اید ایشان برای تلافی و از عمد و با نیت اینا علیه شما چنین اقدامی را نموده و حتی بیان کنید در زمان خواستگاری در حضور شهود به ایشان و خانواده ایشان گفته شده که شما سابقا ازدواج نموده اید ..‌.
و انشاله با بردن شاهد مشکل‌تان حل می‌شود
موفق باشید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا - تقدم و تاخر تاثیری در موضوع ندارد.
ثانیا - تاریخ شکایت در برگه شکواییه قید شده است.

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

اثبات اول یادوم شکایت کردن تاثیری روپرونده نداره
وتاریخ شکایت هم معلوم هست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دلایل طرفین است که تاثیر دارد نه تاریخ اقدام

حسن شریفی فرد

جناب آقای حسن شریفی فرد :

سلام وقت بخیر
خیر پرونده بعد از اخذ اظهارات مشتکی عنه به دادسرا ارجاع میشه و شما برگ ابلاغ را از کلانتری ببرید و به آدرس همسرتون ابلاغ کنید اگه برای اخذ اظهارات آمد که هیچ در غیر اینصورت از کلانتری پیگیر باشید که پرونده تون رو به دادسرا ارجاع دهد

یک وکیل :

با سلام مقدم بودن شکایت شما یا همسرتان در اثبات جرم تاثیری ندارد و تفاوتی نمیکند که چه کسی ابتدا شکایت خود را مطرح کرده باشد و تنها با ادله مثبته ادعا اثبات میگردد . اما عناوین نامبرده توسط شما مشمول عنوان مجرمانه تدلیس در نکاح نمیباشد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شکایت خود را پیگیری نمایید در هر صورت به هر دو شکایت رسیدگی می شود فرقی نمی کند چه کسی زودتر اقدام به طرح شکایت کرده است

ساراد الوند

سرکار خانم ساراد الوند :

سلام مشکلی وجود ندارد با توجه به تاریخ شکایت مشخص است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک شما جهت برسی موضوع نیازمند توضیحات تکمیلی جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی است

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام ، اگر با وجود ازدواج قبلی همچنان دوشیزه بودید در زمان ازدواج دوم ، فریب در ازدواج نخواهد بود ، شکایت شما روند خود را پیش خواهد برد و هیچ تاثیر منفی به جهت تأخیر در رسیدگی نمی باشد .

منا محمدی سام

سرکار خانم منا محمدی سام:

سلام و وقت بخیر , تاریخ شکایت شما در زمان ثبت آن و دریافت کدرهگیری از طریق دفاتر خدمات قضایی کاملا مشخص است , حتی اگر دیرتر نیز تعیین شعبه شود . نگران تاریخ شکایت خود نباشید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تاخیر یا تقدم در شکایت تاثیری در احقاق حق ندارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فرقی ندارد چه کسی ابتدا شکایت کرده است مهم دلایل و مدارک شما است .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تاخیر و تقدم در شکایت تاثیری در احقاق حق نخواهد داشت.

فاطمه خان احمدی

سرکار خانم فاطمه خان احمدی :

از تاریخ ثبت در دفتر خدمات قضائی تاریخ ثبت شکوائیه شما مشخص میبلشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فرقی نمی کند چه کسی ابتدا شکایت مطرح کرده است