مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام، وقت بخیر
اسم من در شناسنامه فاطمه هست ولی تابحال هیچکس با اسم فاطمه صدام نزده و همیشه سارا صدام کردن، فاطمه رو پدربزرگم بدون اطلاع پدر و مادرم گذاشته، اسم عمه ی من هم فاطمه هست، یعنی در یک خانواده دو نفر با اسم و فامیل یکسان، بدلیل اختلافات خانوادگی که با عمه اَم داریم واقعاً راضی نیستم که اسم و فامیلیم با ایشون یکی باشه، سارا هم ریشه مذهبی داره، میخواستم بدونم امکانش وجود داره در شناسنامه هم اسمم به سارا تغییر کنه؟

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. اگر خودتان اقدام کنید درصد موفقیت خیلی خیلی کم است. از طریق وکیل دادگستری اقدام کنید امکان خیلی بیشتری دارید که موفقیت حاصل شود. بنده و همکاران هستیم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

تغییر نام خوب هم از طریق ثبت احوال و هم دادکاه امکانپذیر است اما مراحل مختلفی دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق ثبت احوال و سپس از طریق دادگاه پیگیری شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ازطریق ثبت احوال و هم دادکاه امکانپذیر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق‌ثبت‌احوال اقدام کنید در صورت مخالفت از طریق دادگاه با استشهادیه و استدلال قوی به طرفیت ثبت احوال اقدام شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا از طریق اداره ثبت احوال موضوع را پیگیری نمایید در صورت عدم موفقیت دادخواست تغییر نام ارائه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان تغییر نام وجود خواهد داشت اگر