مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام فاطمه

سلام وقتتون بخیر
بنده از کودکی دو اسمه بودم و همه منو به اسم مینا میشناسند و فاطمه فقط اسم تئوریک و شناسنامه ایم هستش حتی توی دانشگاه و مدرسه هم همه مینا صدام میکردن الان میخواستم کتاب و مقاله چاپ کنم دوست دارم به اسم واقعیه خودم ک از بچگی بوده باشه به اداره ثبت احوال مراجعه کردم گفتن که درخواست از طریق پیشخوان بدم تا رد بشه بعد میتونم برم دادگاه میخواستم ببینم واقعا راهی هست یا هیچ جوره تغییرش نمیشه داد؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام باید درخواست تغییر نام از طریق دادگاه نهایی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دادگاه می توانید طرح دعوی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادخواست تغییر نام قصد تغییر نام دادن شاید ساده به نظر بیاید ولی در کل بسیار پیچیده است ا می‌بایست ابتدا از طریق ثبت احوال اقدام کنید

ثبت احوال تغییر نام شما را نمی‌پذیرد مگر اینکه به نام خود اضافه کنید

بعد از آن می‌بایست یک دادخواست خوب و قوی و مستند به مواد قانونی تنظیم کنید و از طریق دادگاه اقدام کنید خیلی کارهای دیگه که می‌تواند به شما کمک نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا در اداره ثبت درخواست تغیبر نام را مطرح نمایید
و در صورت رد درخواست ، شما باید در دادگاه دادخواست تغییر نام را مطرح نمایید
و شما باید به دادگاه دلیل ارائه نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

همین کاری که ثبت احوال گفته راه حل قانونیشه

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

بله این امکان وجود دارد در صورت استدلال قوی در دادگاه

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

اداره ثبت راهنمایی درست کرده است. طرح دادخواست کرده و خوانده را اداره ثبت قرار دهید. در این مسیر به جهت مذهبی بودن نام شما از وکیل کمک بگیرید.

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

میتونید دادخواست بدید ولی معمولا اسامی مذهبی رو به غیرمذهبی تغییر نمیدن و به سختی میپذیرند.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام کار سختی است ولی امکان پذیر
مشهد هستید درخدمتم

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نتیجه اقدام قضایی قابل پیش‌بینی نیست

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

باید از طریق دادگاه اقدام فرمائید ولی با تغییر نامهای مذهبی به راحتی موافقت نمیشود.