مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام فاطمه

سلام.
اسم من در شناسنامه فاطمه است ولی از همان اول همه من را آرزو صدا می‌زدند و اشخاص ثالث من را به اسم شناسنامه‌ای نمی‌شناسند‌.
در دانشگاه نیز به دلیل مشابهت نام و نام‌خانوادگی با افراد نمرات چندین بار اشتباهی ثبت شده است.
از طریق سایت ثبت احوال، خودم میخواهم اقدام کنم بدون وکیل، امکان پذیره است؟ برای ذکر علت چه متنی بنویسم؟
سپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید بدون وکیل امکان رد دعوا ممکن‌ است‌.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، امکان تغییر وجود دارد، همراهی وکیل بسیار موثر تر است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق سامانه سهیم ثبت احوال موضوع را پیگیری فرمایید بهتر است وکیل همراه داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید لایحه تخصصی تنظیم و ارائه نمایید و دلایل خود را ارائه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای تنظیم متن از گزینه مربوطه در سایت بهره‌مند شوید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید اگر موافقت نشد باید دا‌دخواست بدهید و غز طریق دادگاه موضوع را پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

برای تنظیم متن از طریق سایت تماس بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با توجه به اینکه اسم شما از اسما مذهبی است دشوار است در صورت عدم نتیجه ثبت احوال از طریق دادگاه اقدام کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
بله نتیجه قابل پیش بینی نیست.
موفق باشید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا از طریق سامانه تغییر نام اداره ثبت احوال موضوع را پیگیری نمایید در صورت عدم موافقت با دادخواست حقوقی تقدیم گردد

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

کاربر گرامی برای ارائه راه حل مناسب نیاز به بررسی مدارک شماست ابتدا مشاوره تلفنی رزرو کرده و مشورت کنید