مشاوره حقوقی رایگان - 58 کیلو تریاک

سلام من با دوستم رفتیم به فردوس دوستم کمرش درد میکرد به من گفت بیا منم رفتم تو ماشینش 58 کیلو جنس تریاک بود دوستم گفته به بازرسی به علت بیکاری اومدم اینجا بهم مواد دادن ببرم اینا خبر نداشتن منم سابقه تریاک ندارم ولی دوستم سابقه داره ولی از منم پانصد میلیون سند خواستن حالا چی میشه لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باید اثبات نمایید اطلاع نداشتید تا محکوم نشوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید عدم اطلاع را اثبات نمایید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید عدم اطلاع را اثبات نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

باید عدم اگاهی خودرا نسبت به مواد ثابت کنید در غیر این صورت کیفر خواست صادر می شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شما سابقه مواد مخدر نداشته و عدم علم و اطلاع شما در این خصوص احراز گردد مسئولیتی بر عهده شما نخواهد بود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

صرف ادعا کافی نیست .اقرار دوستتان دلیل خوبی است.نیاز به اثبات دارید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بایستی عدم اطلاع خودرااثبات نماییدواگردوستتان شهادت دهند که اطلاع نداشتین قطعا به نفع شماست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید عدم اطلاع خود را اثبات کنید

سامان نظری

جناب آقای سامان نظری :

در دادگاه از خودت دفاع کن ‌‌. حکم قاضی قابل پیش بینی نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت کنید که از حمل مواد بی اطلاع بوده اسد تبرئه میشوید