مشاوره حقوقی رایگان - تریاک

سلام. بنده رو با 4 کیلو200 گرم تریاک گرفتن بدون سابقه ؟ از لحاظ پزشکی معافیت بند 33را دارم ؟؟؟ ایا راهی هست که فقط زندان نرم بعد 3 روز با سند امدم بیرون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مجازات حبس و جزا نقدی خواهید داشت و بعد از صدور حکم قطعی ، شما باید خود را به زندان معرفی نمایید و درخواست عفو موردی را نمایید و بعد از گذشت 1/3 از مدت حبس میتوانید درخواست آزادی مشروط و تعلیق مجازات را به قاضی اجرا احکام یا دادیار ناظر زندان مطرح کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر از آزادی مشروط ، تعلیق و... غیره پس از سپری شدن مدت قانونی استفاده نمایید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

باید زندان بروید و بعد درخواست عفو یا ازادی مشروط بدهید