مشاوره حقوقی رایگان - حمل 10 تریاک

سلام و خسته نباشید به امید روزی که در کل زندان ها رو ببندن برادر من گول یکی از دوستانش رو خورد و متاسفانه قبول به حمل کوله پشتی از مقصد کرج به رشت را می کند و در رودبار ایست بازرسی تاکسی رو متوقف میکنه و کوله پشتی برادرمو میگرده و 10 کیلو تریاک را پیدا میکند و متاسفانه چون شماره دوسته بد ذاته برادرم برای ایران نبود از واتساپ با هم در ارتباط بودن که به همین دلیل ان را ردیابی نکرده و قاضی پرونده مقصر را برادر من دانست ،برادر من از داخل کوله پشتی خبر نداشته ب خاطر دوستی ک با هم داشتن اعتماد کرده برادر من بدون سابقه کیفری است و جرمش فقط حمل مواد مخدر خورده چون پدر من جانباز و از کار افتاده است برادر من خرج خانواده رو میده و متاسفانه قاضی دادگاه او را ب 6 سال و هشت ماه و 58 ضربه شلاق و 17 میلیون جریمه نقدی کرده با تخفیف حبس ان را ب سی ماه تقلیل کرده است . وکیلهای محترم در چ صورت میشود حکم را تعلیق کرد یا عوض کرد . ب دلیل نان اور بودن خانواده ک اگ نباشه خانواده از هم میپاشه ..لطف کنید جواب پاسخ من و بدید. متاسفانه پرداخت هزینه وکیل را نداریم . ممنون میشم از راهنمای تون

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بعد از تحمل یک سوم حبس میتونن تقاضای تعلیق کنین طبق ماده 46

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به چند صورت می توانید اقدام نمایید اولین که مطابق ماده 62 قانون مجازات اسلامی تقاضای پابند الکترونیکی نمایید که بایستی شرایط استفاده را داشته باشید دوم اینکه یک سوم مجازات صادره را طی محکومیت نموده و سپس در صورت دارا بودن شرایط تقاضای تعلیق مابقی مجازات خود را بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی می توانید درخواست تعلیق و یا آزادی مشروط بدهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

میتوانید درخواست تعلیق و یا آزادی مشروط بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بعد از سپری شدن 1/3 مدت مجازات ، شما میتوانید درخواست زندان نیمه باز ، پابند الکترونیکی ، آزادی مشروط و تعلیق مجازات را مطرح نمایید البته اگر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شلام مستحضر باشیدبعد از سپری شدن 1/3 مدت مجازات ، شما میتوانید درخواست زندان نیمه باز ، پابند الکترونیکی ، آزادی مشروط و تعلیق مجازات را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشیدبعد از سپری شدن 1/3 مدت مجازات ، شما میتوانید درخواست زندان نیمه باز ، پابند الکترونیکی ، آزادی مشروط و تعلیق مجازات را مطرح نمایید