مشاوره حقوقی رایگان - امضا پشت چک

سلام وقت بخیر
بنده تو یک مورد طبق صورت جلسه که به عنوان شاهد بودم پشت چک رو امضا کردم و تو صورت جلسه زیر امضا خودم نوشتم شاهد،آیا در صورت عدم وصول چک گیرنده چک می‌تواند از من هم شکایت کنه و حکم مسدودی حسابم را بگیرد البته تو صورت جلسه به چک مورد نظر اشاره شده
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله شما ضامن محسوب خواهید شد و مسئولیت پرداخت وجه چک را خواهید داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله متاسفانه شما ضامن هستید و مشولیت دارید