مشاوره حقوقی رایگان - حکم رشد دختر 17ساله

سلام من یک ماهه ک 17سالم شده پدرو مادرم دارن جدا میشن نمیخام تا زمانی که طلاق بگیرن پیش پدرم زندگی کنم چون بد دهنی میکنه مادر بزرگم منو دوس نداره و کتکم میزنن و چون ب مادرم ظلم خیلی از طرف پدرم شده از پدرم بیزارم ،میخاهم حکم رشد بگیرم و پیش مادرم بمانم اگر حکم رشد زمان بر باشه پدرم ب زوربخاد منو ببره با 110تماس بگیرم آیا پدرم با وجود پلیس بازم میتونه منو ببره ممنون میشم جوابم بدید

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، تماس بگیرید تاثیر دارد با توجه به اینکه در آستانه 18 سالگی هستید رشد شما در چنین مواردی مورد مناقشه و به نظر نزد مادر زندگی کنید مانعی ندارد در هر صورت دادخواست بدید و دادگاه فوق العاده رسیدگی می کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود شما نیاز به حکم رشد نداشته نزد هرکس بخواهید میتوانید زندگی کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خود شما می توانید مشخص کنید با چه شخصی زندگی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نیازی به حکم رشد نیست و شما می توانید پیش هر کسی که خواستید زندگی کنید
حکم رشد صرفا جهت اداره اموال است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما حکم رشد لازم ندارید و میتوانید نزد
هر کدام از والدین که بخواهید زندگی نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از نه سالگی اختیار شما در این مورد با خودتان است با هرکس تمایل دارید میتوانید زندگی کنید