مشاوره حقوقی رایگان - گواهی رشد دختر 13 ساله

سلام دخترم حدود 13 سال سن دارد که با مادرش جدا از من زندگی میکند ودخترم از دادگاه درخواست گواهی رشد نموده بنده چکار کنم که دادگاه حکم عدم رشد وی را صادر کند چون واقعا به سن تشخیص نرسیده که بتواند مال ودارایی خود را حفاظت کند یا با کسی وارد معامله مالی شود وجسه ریزی هم دارد باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

شما کاری نمیتوانید بکنید . پزشکی قانونی تشخیص میدهد که آیا به رشد عقلی رسیده یا خیر.

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
تشخیص این قضیه با پزشکی قانونی است

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

این در صلاحیت قاضی و پزشک قانونی میباشد که فرزند شما رشید شده است یا نه؟

پرسشگر :

اولا) ایا من درجلسه ای که(خوهان) دخترم برای دریافت گواهی رشد توسط دخترم که 13 ساله میباشد با راهنمایی وحمایت مادرش برعلیه من که پدرش باشم (خوانده)میتوانم درخواست حق ملاقات کنم یا باید دادخواست جداگانه بدهم ؟؟
دوما) ایا مادرش اهلیت دارد که از طرف دخترم برای دریافت گواهی رشد از دادگاه اقدام نماید و قانونی است ؟؟

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در هر حال احراز رشید بودن و اثبات شایستگی و صلاحیت مالی دختر شما با دادگاه است