مشاوره حقوقی رایگان - حکم رشد

سلام خسته نباشید من 26 سالمه میخوام عقد کنم دفتر خونه گفته باید پدرت باشه من 3سالم بوده که پدر مادرم از هم جدا شدن و هیچ خبری از اونموقع تا الان از پدرم ندارم چندسال پیش حکم رشدمو گرفتم ایا با حکم رشدی که دارم نمیتونم ازدواج کنم اگه نمیشه باید چه کار کنم و اجازه ی ازدواجو دادگاه چه مدت بعد صادر میکنه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

فكر ميكنم دختر خانم هستيد در غياب پدر و يا پدر بزرگ بايد از دادگاه اجازه بگيريد

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

طبق ماده 1043 قانون مدنی که گفته یا اجازه پدر یا مجوز ازدواج از دادگاه. لذا شما میتونید به دادگاه خانواده مراجعه کنید وهمسر آینده تون رو به دادگاه معرفی کنید ودرخواست اجازه ازدواج از دادگاه کنید که معمولا زیاد طول نمیکشه و با اجازه دادگاه به دفتر ازدواج برید.
(جوادزارعی وکیل پایه یک دادگستری 09122219001 )

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام به دادگاه خانواده دادخواست داده با معرفی زوج و اشتغال وی و غیره تقاضای اجازه ازدواج نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام حکم رشد ربطی به اذن ازدواج ندارد مجوز دادگاه بگیرید و زیاد هم وقت نمیبرد