مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور دفترخانه توسط خریدار

با سلام
یه سازنده ام که ملکی رو قبل از تکمیل پیش فروش کردم از بهمن ماه هم آماده تحویل شده ولی خریدار چون پول برای موعد تحویل نداشت و برای تحویل نیومد
موعد سند 18 اسفند بود که الان رفته عدم حضور گرفته
چه کاری باید انجام بدم؟
اثرات این اظهارنامه چطور میشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خسارت تاخیر در قرارداد قید شده باشد از تاریخ 18 اسفند می تواند خسارت تاخیر روزانه را مطالبه کند.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.اگر خسارت تاخیر در قرارداد قید شده باشد می تواند خسارت تاخیر روزانه را مطالبه کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت اقامه دادخواست باید خسارت وجه التزام روزانه به ایشان
پرداخت نمایید البته اگر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موعد سند ملاک است شما هم میتوانید اطهارنامه های ارسالی را مستند قرار دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود پاسخ به اظهارنامه تکلیف اور نیست، قرارداد مستلزم بررسی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به مفاد و شروط قراردادی دارد