مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در پرداخت پول در دفتر اسناد

باسلام بنده 4ماه پیش اپارتمانی خرید کردم به تعهداتم و پرداخت به موقع داشتم در زمان تحویل واحد متوجه شدم تعداد واحد بیشتر از تعدادی که در قرارداد قید شده میباشد (اعلامی 4واحدی در صورتی که 5واحدی میباشد)
به همین علت در روز انتقال سند حضور پیدا نکردم و درخواست خسارت از فروشنده کردم اما اون قبول نکرد. الان بعد از 4ماه احضاریه و اخطاریه در خصوص حضور پیدا نکردن بنده در دفتر خانه و پرداخت خسارت به دست بنده رسید سوال بنده این است با وجود اینکه فروشنده به جای 5واحد 4واحد اعلام کرده بود بنده محکوم به پرداخت خسارت به فروشنده میشوم .روزانه 500هزار تومن قید شده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید در دفترخانه حاضر شوید و بابت خسارت جدا دادخواست بدهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید لایحه دفاعیه محکم تنظیم نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود شما می بایست برای فسخ اقدامات لازم را انجام می دادید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید یا حاضر میشدید یا شکایت میکردید تا تکلیف روشن میشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که شما تعهدات قراردادی خود را انجام نداده و در موعد مقرر به تنظیم سند حاضر نشده باشید و التزام قراردادی قابل مطالبه خواهد بود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است