مشاوره حقوقی رایگان - کاشت درخت در کوچه

با سلام
همسایه روبه روی زمین ما آمده برای زمینش دیوار کشیده و بخشی از کوچه را سر زمینش انداخته و کوچه ای که 5متر عرض داشته ومستقیم بوده را در انتها کج کرده و تبدیل به 2متر کرده
می‌گوید که شما باید از نبش دیوار من 5متر کوچه حساب کنید و آمده وسمت زمین ما درخت کاشته
حال سوال ما
حق کج نمودن کوچه را دارد؟
کاشت درخت و مرور زمان برایش ایجاد حق می‌کند؟
می‌توان به عنوان تصرف عدوانی شکایت نمود؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کارشناس شهرداری باید بیاید و محل را ببیند و نظر بدهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل اقامه نمایید و سپس دادخواست تصرف عدوانی مطرح کنید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست تامین دلیل اقامه نمایید و سپس دادخواست تصرف عدوانی مطرح کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق شهرداری موضوع را پیگیری نمایید وعملا به کوچه عمومی تجاوز نموده است