مشاوره حقوقی رایگان - جلسه اعسار از مهریه

سلام و عرض ادب
بعداز ثبت دادخواست اعسار مهریه ، حدودا چند روز دیگه جلسه میذارن تا شاهدین رو ببریم و تقسیط انجام بشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد به شما ابلاغ خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد منتظر ابلاغ دادگاه باشید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
رسیدگی به دعوای اعسار خارج از نوبت و سریعتر رسیدگی میشود یک ماه یا دوماه بعد بستگی به دادگاه هم دارد

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، بستگی به روند دادگاه دارد و زمان رسیدگی از طرف دادگاه تعیین و به طرفین ابلاغ می شود و وقت رسیدگی به شماره تلفن همراه شما پیامک می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام زمان مشخصی ندارد منتظر ابلاغ دادگاه باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

زمان تشکیل جلسه رسیدگی قابل پیش بینی نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد به شما ابلاغ خواهد شد