مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه بعد از طلاق

باسلام خانم بنده پارسال بخشی ازمهریه خود را ازطریق دادگاه اجرا گذاشت که درخواست اعسار دادم وتقسیط شد وپیش پرداخت و قسط اول را پرداخت کردم ولی برای باقی مهریه اقدامی نکرده است الان بنده می‌خوام ایشان را ازطریق همان شعبه ای که رای مهریه را صادر کرده ایشان را طلاق دهم سوالم این بود اگر رای طلاق صادر شود بنده باید قبل اجرای صیغه طلاق باقی مهریه که مطالبه نشده، نفقه معوقه و.....‌را یکجا پرداخت کنم یا امکان دوباره اعسار ازباقی مهریه ونفقه معوقه وجود دارد. خیلی دل نگرانم خواهشا کمکم کنید جواب جامع وکامل می‌خوام باتشکر ازهمه شما وکلای گرامی

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم هنگام صدور دادنامه گواهی عدم امکان سازش شعبه مربوطه راجع به کلیه حقوق مالی زوجه تصمیم خواهد گرفت و رای به الباقی مهریه و نفقه معوقه حتماً صادر خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور حکم طلاق و مشخص شدن حقوق مالی زوجه نسبت به الباقی نیز مجدد می توانید دا‌دخواست اعسار بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه ایشان مهریه خود را به اجرا گذاشته است احتمال اعسار از جانب شما وجود دارد

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

نه الزاما
میتونید دادخواست مجدد اعسار بدید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام تو دادنامه همه امور مالی زن تعیین تکلیف میشه ...یک کارشناس تعیین میشه باهاش همکاری کن

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نيازمند وكيل خانواده است
اگر طلاق به درخواست شماست اصل بر پرداخت مطالبات شرعي و قانوني زن مي باشد

فرشته حسنوند

سرکار خانم فرشته حسنوند :

باسلذم اجرای صیغه طلاق منوط است به پرداخت حقوق مالی زوجه یااگر تمکن مالی ندارید ترتیبی برای پرداخت آن اتخاذ نمایید (اعم از گرفتن حکم اعسار یا توافق با زوجه)