مشاوره حقوقی رایگان - روال پرداخت مهریه بعد از طلاق

باسلام خانمم یک سال است که مهریه را از طریق ثبت به اجرا گذاشته و یک چهارم حقوق من نیز ماهیانه کم میشود و براش واریز میشود
باتوجه به شرایط سخت و عدم رضایت خانم به برگشت به زندگی مشترک، اگر بخواهم خودم اقدام به درخواست طلاق کنم، آیا در حالت پرداخت مهریه تغییری ایجاد میشود؟ مثلا ممکن است قاضی اعلام کند که چتد سکه جلو داده شود و بقیه آن به همین روال حاضر پرداخت شود؟
در زمان مطالبه مهریه اعسار زده بودم که کار به یک چهارم حقوق کشید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله این احتمال وجود دارد و باید ابتدا عدم تمکین را بگیرید در این صورت میتواند به شما از لحاظ اقساط کمک نماید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتوانید دادخواست اعسار ئ تقسیط بدهید ولی به نفع شما نیست و همین روال کسر یک چهارم حقوق شما روند مطلوبی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در خصوص پرونده مهریه حکم از دادگاه صادر شده باشد
می توانید دادخواست طلاق بدهید و مهریه از حقوق شما کسر می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر قبلا حکم اعسار زوج صادر شده باشد بعد از صدور حکم طلاق ، امکان اجرای صیغه طلاق وجود خواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود همان اقساط مهریه به قوت خود باقی است
زوج می‌تواند نسبت به طلاق اقدام کند گرچه توصیه نمی‌شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به اینکه در خصوص پرداخت مهریه قبلا تعیین تکلیف شده است لذا دیگر دادگاه طلاق در این مورد اظهارنظر نمی کند ...