مشاوره حقوقی رایگان - دلیل بسته شدن پیج اینستاگرامم

سلام وقت بخیر ایا میتونم از خود اینستاگرام شکایت کنم ایا پلیس فتا میتونه راهنمایی کنه منو و قبول هم میکنه اینستاگرام ظاهرا یه اشتباهی کرده موضوع رو کمی باید کمی شفاف سازی کنم یه پیجی داشتم که فاقد غیر اخلاقی بود که خود به خود حذف شده تمام پست هایی که میذاشتم پست های شخصی بنده بود ودلیلش نمیدونم چرا اینستا گرام با من اینجوری برخورد میکنه حتی 2تا پیح جدید هم می خواستم باز کنم باز هم اینستا حذفش کرد از عملکرد اینستا موندم بنده تا به حال تمام قوانین اینستا را رعایت کردم و رعایت هم میکنم اخه من تو ابنستا باهیچکس درگیر نشدم تا به حال به هیچ کس هم نه فحشی نه بی ادبی اخه چرا علتش چیه تمام پست هایی که میذاشتم سعی میکردم غیر سیاسی و غیر اخلاقی و غیره

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پلیس فتا اقدامی انجام نخواهد دادمگر تحقق جرم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اینستا حذف کرده باشه به نظر کاری نمیشه کرد .
مگر اینکه شخص دیگری به اطلاعات شما دسترسی داشته باشه و اقدام حذف پیج شما کرده باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اینستاگرام یک سرور خارجی است بنابراین قابل شکایت در پلیس فتا نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر امکان شکایت وجود نخواهد داشت و شما میتوانید به
اینستاگرام ایمیل ارسال نمایید و علت را جویا بشوید