مشاوره حقوقی رایگان - هک جی میل و پیج اینستاگرام

سلام و درود من بشما
خواستم بگم یه بنده خدایی امنیت پیج بنده رو داشته و خیلی خیلی متاسفانه بهش اعتماد داشتم و حتی ادرس جی میل و رمزشم خودش برام ساخت و مدیریت میکرد
دیشبتا ساعت 1 بامداد بودم تو اینستا و همه چی خوب بود و خوابیدم، صبح بیدار شدم دیدم دوتا از پیجام که یکیش نزدیک به 53k و یکیشم نزدیک به 10k حذف شده و نیست و بالا نمیاد
جی میلمو چک کردم و پیام اومد که ساعت 06:15 دقیقه صبح ریموو شده و تغییر کرده
از سال 95 تا حالا داشتم و پیج کاریم بود
حتی اسم و فامیل مدیر امنیت پیجم رو هم دارم
ممنون میشم کمکم کنین که باید چیکار کنم ...

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.باید به پلیس فتا مراجعه کنید وشکایت کنید.