مشاوره حقوقی رایگان - هک پیج اینستاگرام

سلام وقت بخیر.پیج بنده هک شده بوده و اطلاعی نداشتم که کسی داره باپیجم فعالیت میکنه بعد از چندروز عکسی برایم فرستاده شد که شما کامنت سیاسی گذاشتین و متهم هستین به توهین به شهداچیزی که حتی روحمم ازش خبرنداشته. پیج کاری بنده در بیوپیج شخصیم تگ شده بوده و اومدن درب مغازم موبایلم رو از من گرفتن تقریبا یک هفته هست و هیچ تماسی هم بامن نگرفتن. این هم بگم که اون شخصی که پیج من و هک کرده پیج رو کاملا دیسیبل کرده و کامنت رو هم پاک کرده الان من بایدچی کار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت کنید و غز طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت نمایید پرونده توسط دادسرای جرایم رایانه‌ای و پلیس فتا بررسی می‌شود

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

قابلیت پسگسری از طریق فتا هست لیکن در خصوص بردن گوشی شما پس از بررسی به شما بازگردانده خواهد شد