مشاوره حقوقی رایگان - هک اینستاگرام

سلام. من تایید دو مرحله ای پیجم فعال هست. بعد یکی سعی داشت وارد پیج من بشه. چون برای من هی پیام می آمد. ولی هیچکس نتونسته وارد پیجم بشه و یک ایمیل هم برات اومده که مدل گوشی رو زده میخواستم بدونم میتونم شکایت کنم؟ اگر بکنم میتونن شمارش رو دربیارن؟

پاسخ ها :

شکایت به دلیل هک پیج اینستاگرام پیگیری هک پیج اینستاگرام هک پیج اینستاگرام جرایم اینستاگرام اینستاگرم هک