مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از شماره تماس من در اکانت پیج جعلی

با سلام
امروز اقایی (یک پزشک) به من پیام دادند که اکانت اینستاگرامی پیجی بر علیشون ساخته و عکس مریضی که متعلق به ایشون نیست رو توی اینستاگرام پخش کرده. و در بخش ارتباط با اون پیج شماره من گذاشته شده و من رو تهدید کردند که به خاطر این کارم از من شکایت می‌کنند. (اسکرین شاتی از شماره من توی اون صفحه فرستادند و گویا درست بود) من که بررسی کردم صفحه وجود نداشت و وقتی ابراز بی اطلاعی کردم ایشون گفتند بعد از شکایت مشخص میشه.
سوال من اینه که من می‌دونم اون پزشک حق دارند برای کار شخصیشون این مساله رو پیگیری کنند و ولی من نگران شدم که الان که پیج پاک شده چطور می‌تونم ثابت کنم هیچ دخالتی توی این ماجرا نداشتم. نگران شدم کمی

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام اگر واقعا دخالتی نداشته باشید با بهره گیری از تخصص کارشناسان پلیس فتا کاملا میتوان تشخیص داد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.