مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین بدون مدارک

سلام من ماشینی خریدم مبلغ 28ملیون 26ملیون پرداخت کردم وقلنامه دستی نوشتیم فقط کارت ماشین رو دادن یک سالو نیم هست ماشین استفاده نکردم چون نه سند به نامم هست نه مدارک ماشین دارم که اگر یوقت افتاد پارکینگ یا تصادف شد بتونم بیارم بیرون صاخب ماشین میگه وکالت نمیام بزنم مدارک هم نمیدهد. جز شکایت الزام ب تنظیم سند ایا برا مدارک باید شکایت کنم؟ و اینکه میتونم ضرر زیان بگیرم یک سال و نیم ماشین استفاده نکردم بخاطر نداشتن مدارک

پاسخ ها :

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

با سلام
صرفا امکان طرح دادخواست علیه فروشنده متصور می‌باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دادخواست الزام به تنظیم سند الزام به فک پلاک استرداد مدارک خود را درخواست نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم و تحویل مدارک و خسارت بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود دادخواست الزام به تنظیم سند الزام به فک پلاک استرداد مدارک خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان طرح دادخواست علیه فروشنده میباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به
تنظیم سند رسمی و فک پلاک را
مطرح نمایید
و امکان مطالبه خسارت وجود نخواهد
داشت