مشاوره حقوقی رایگان - تحویل مدارک

سلام من یک ماشین خریدم و قولنامه نوشتیم گفت مدارک رو فرستادم پیش مالک اصلی وکالت فروش بگیرم دوسه روزه همه مدارک و وکالتنامه بهت میدم الان چند ماهه همش امروز فردا میکنه مالک اصلی هم میگه من ماشینو به یه نفر دیگه دادم باید اون بیاد تا مدارک و وکالت بدم وگرنه هیچکس وکالت نمیدم اون طرف هم پیدا نمیشه برام ولی فردی که ازش خریدم همش امروز فردا میکنه درضمن هیچ بدهی هم ندارم باید چطوری پیگیری کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست الزام به تسلیم مدارک مالکیت خودرو و الزام به فک پلاک را اقامه نمایید و

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .شما به استناد قولنامه واسناد واریزی علیه فروشنده ومالک اصلی طرح دعوای الزام به تعویض پلاک وسند رسمی مطرح کنید درخصوص تنظیم دادخواست می توانید از طریق همین سایت وررزرو مشاوره تلفنی درخواست دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام بر اساس قولنامه الزام به ایفای تعهد مبنی بر خواسته های خود بخواهید به طرفیت فروشنده و مالک رسمی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق قرارداد طرح دعوی کنید و الزام فروشنده را بخواهید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست الزام به انتقال سند و فک پلاک به طرفیت فروشنده و سایر دستوهای قبلی تا صاحب سند بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست الزام تعویض پلاک مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید شما می‌بایست دادخواست فکه پلاک بدهید و دادخواست الزام به تسلیم مدارک بدهید سوال شما کمی ابهام دارد که نیاز به بررسی بیشتر نیست