مشاوره حقوقی رایگان - من ماشین خریدم تهران صاحب قبلی ماشین مدارکاشو نگهداشته پس نمیده

سلام من از چابهار هستم دوسال پیش تهران پیش یکی از دوستانم ماشین پژو 84خریدم مدارکاشو نگهداشته نمیده و درخواست باج کرده میگه 20میلیون بده اگه ندی مدارکارو نمیدم و ماشینو توقیف پلاک میکنم. خواهش میکنم کمکم کنید چکار کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید دادخواست الزام به تنظیم سند و در صورت عدم فک پلاک تعویض آن را نیز مطالبه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر مبایعه نامه دارید الزام وی به فک پلاک و تنظیم سند را بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست فک و تعویض پلاک و الزام به تنظیم سند رسمی دهید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست الزام به تنظیم سند و در صورت عدم فک پلاک تعویض آن را نیز مطالبه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
دادخواست الزام به تنظیم سند و فک پلاک مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما مبایعه نامه دارید باید دادخواست الزام به فک پلاک و انتقال سند رسمی و الزام به تسلیم اسناد مالکیت خودرو را اقامه نمایید
و اگر مبایعه نامه ندارید ابتدا باید دادخواست اثبات بیع را مطرح نمایید و سپس