مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن مدارک خودرو از پلیس نامحسوس

مدارک ماشین کارت ماشین با بیمه باماشین نامحسوس گرفت گفت بیا دنبالم بعد گازش رو گرفت تو آزادگان بودیم گازش رو گرفت رفت من گمش کردم الان چطوری بروم مدارک بگیرم اصلا از کجا بروم بگیرم؟ لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
به پلیس مراجعه کنید .
موفق باشید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام این کار مصداق تخلف است اگر تخلف رانندگی رخ داده میبایست خودرو توقیف و پارکینگ منتقل شود و مدارک گرفته و رسید تحویل داده شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق پلیس راهور منطقه اقدام به بازپس‌گیری مدارک نمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق راهنمایی و رانندگی موضوع را پیگیری کنید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام اگر نامحسوس بوده که از راهور پیگیری کنید