مشاوره حقوقی رایگان - قیمت کارشناسی و منابع ملی

با سلام...ملکی خریدم به متراژ دوهزار متر به قیمت هر متر بیست و سه هزار تومان در سال 1382 و حال آن ملک الان تقریبا هر متر سه تا چهار میلیون ارزش دارد و من نفر سومی هستم که این ملک را به صورت قولنامه ای خریدم و داخل آن دو ویلای لوکس در سال 86 ساختم حال میگویند ملک جز منابع ملی میباشد...لازم به ذکر است که نفرات قبل از من هم به صورت قولنامه ای خریدند و سند به نام شخص اول میباشد که در سال پنجاه فوت شده...و نفراول به صورت قولنامه ای از پسر متوفی خریده...حال من باید از چه کسی شکایت کنم...ایا من به پولم میرسم و به قیمت روز پولم را میگیریم،مثلا همون متری سه میلیون منطقه را حساب میکنند...در ضمن منابع به من گفته که ساخت و ساز غیر مجاز انجام دادی...از راهنمایی که میفرمایید کمال تقدیر و تشکر را دارم...

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به نوشته های متن مبایعه نامه ها دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت که جزء منابع ملی باشد می توانید دادخواست ابطال معامله و استرداد ثمن معامله به نرخ روز بدهید که در این صورت طبق نظر کارشناس ثمن معامله باید مسترد شود.
توجه داشته باشید اگر کارشناس ثمن معامله را به نرخ روز حساب کنه و فروشنده نداشته باشه می تواند دادخواست اعسار بدهد و ممکن است شما حتی به صورت اقساطی نیز نتوانید تمام ثمن معامله را اخذ کنید بخصوص اگر فروشنده سن بالا باشه.
شما علیه کسی که به شما فروخته باید طرح دعوا کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت تمام ایادی قبلی اقامه نمایید و
و سپس باید دادخواست اعتراض به رای منابع ملی و افزایش مستثنیات اقامه نمایید ( که اصولا زمین از منابع ملی خارج و جز مستثنیات قرار خواهد گرفت البته با شرایط خاص )
و در صورتی که ، رای دادگاه مبنی بر
ملی بودن زمین باشد باید دادخواست
مطالبه ثمن زمین طبق قیمت روز کارشناسی اقامه نمایید