مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین وقفی

باسلام .. زمینی یک هکتای سال 94 خریداری کرده و چند ماه بعد از خرید متوجه شدیم که احتمالا اوقاف دارد و لذا جهت تعیین تکلیف به اوقاف نامه زدیم برای تعیین تکلیف و اینکه اگر اوقاف هست قرارداد اجاره ببندیم. ولی هیچ اطلاعی ندادند و شفاها گفتند که اوقاف ندارد . و ما آنجا درخت کاشتیم و در سال 98 فروختیم حالا اوقاف دست گذاشته که اوقاف دارد و 5 ششم آن وقف است و شکایت از ما که چرا فروخته ایم .. میگوییم ماهم خودمان خریده ایم چرا از کسی که از ورثه ی متولیان وقف خاص است شکایت نمیکنید. میگویند چون الان دست شماست یا کسی که به او فروخته اید .. ضمنا از پلاک اصلی که 82 هکتار هست 70 درصد آن وقف خاص بوده که در سال 1335 از طرف متولیان وقف خاص به 16 نفر فروخته شده و سند قطعی مشتمل برهن داشته اند که به ماهم داده اند .. ما از ورثه ی متولی خاص خریداری کرده ایم. ولی دادگاه میگه اون اسناد باطله بعد از انقلاب به دستور رهبر انقلاب آیت الله خمینی..آیا قانون عطف به ماسبق میشود؟ ما چکارمیتوانیم بکنیم؟

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، فروش و واگذاری امواتل وقفی بدون اجازه متولی باطل و کن لم یکن است منتها شما می توانید با توجه به مستحق الغیر بودن مال مورد تنازع دادخواست ابطال معامله و مطالبه مبیع به نرخ روز با جلب نظر کارشناس مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله طبق قانون معاملات مذکور باطل است و شما می توانید علیه فروشنده دادخواست بطلان معامله و استرداد ثمن معامله به نرخ روز بدهید و کسی که از شما خریداری کرده می تواند ثمن معامله را به نرخ روز مطالبه کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه پاسخ ، نیاز به اخذ
توضیحات بیشتر در مورد وقف خاص میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

میتوانید از طریق دفتر قضایی دادخوایت ابطال ثبت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود گرچه موضوع نیازمند بررسی بیشتر است
لکن دادخواست ابطال متصور است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید علیه فروشنده دادخواست بطلان معامله و استرداد ثمن معامله به نرخ روز بدهید و کسی که از شما خریداری کرده می تواند ثمن معامله را به نرخ روز مطالبه کند.